Bloemen

Trouwboeket

Bruidsboeket bestellen? ‘Ja ik wil’!!!

Bij een bijzondere dag, horen bijzondere bloemen. Voor een prachtig bruidsboeket, corsages, haardecoratie, autodecoratie, strooibloemen etc. , samen met u kunnen wij de bloemen voor deze bijzondere dag samenstellen.
Ophalen of bezorgen, vraag naar de mogelijkheden.

Een bruidsboeket is een boeket dat de bruid draagt tijdens de huwelijksceremonie. Meestal is het een klein en handzaam boeketje met wat samengebonden groen en enkele witte bloemen. Het is traditie dat de bruidegom het bruidsboeket bekostigt. Voor de huwelijksplechtigheid wordt het boeket rechts vastgehouden, en na de plechtigheid met de linkerhand. Tegenwoordig wordt hier niet meer zo aan vastgehouden. Voor de bruidegom en de overige gasten zijn er doorgaans corsages, in dezelfde stijl als die van het boeket.

Boeket gooien? In Angelsaksische landen is het gewoonte dat de bruid aan het einde van de bruiloft het boeket over haar (rechter)schouder, dus ongezien, gooit. Alle huwbare vrouwen worden uitgenodigd het te vangen. Het bijgeloof wil namelijk dat degene die hem vangt als volgende in het huwelijk zal treden.
All

Gelegenheid

Ziekte, geboorte, jubileum, afscheid, verjaardag etc.,
bij elke gelegenheid past wel een boeket, bloemstuk of opgepotte plantenmand met binnen of buitenplanten.
Samen met u kunnen wij iets samenstellen naar u wens.

Bezorgen?, vraag naar de mogelijkheden.